fbpx

Aktuelt:

Sommer og sol skal nytes- men ta vare på huden din.

Vi nærmer oss sommeren, da er det ekstra viktig å ta godt vare på huden i solen. UVA og UVB strålene fra solen kan gi huden vår solskader, hudirritasjoner og fremme aldringsprosessen.

Vi er raskt ute når sola titter frem etter en lang, mørk og kald vinter. Den vinterbleke huden er ekstra utsatt for solskader dersom du ikke beskytter den godt. Det er veldig viktig å ha en god solfaktor, bruk gjerne en dagkrem med solfaktor for å gjøre det enklere-En klar favoritt hos oss i Vital Hudklinikk er Elixir Ultradefense PRO SPF30. En god morgenrutine avsluttet med solfaktor kommer du langt med i hverdagen.

Er du mye ute i solen i løpet av dagen er det viktig å påføre solkrem regelmessig, gjerne hver annen time. Har du ikke mulighet for å ta pauser fra solen, er det lurt å bruke en caps eller annet for skygge i ansiktet.

Ønsker du å styrke huden litt ekstra kan du bruke produkter som inneholder Antioxidanter, vi anbefaler å bruke Elixir Ceactil Antioxidant pads etter rens før påføring av serum og dagkrem med solfaktor. Antioxidanter nøytraliserer de skadelige frie radikalene før de når frem til cellene. UV stråler skaper masse frie radikaler og dermed betennelser i underhuden. Høy solfaktor vil ikke kunne beskytte huden vår 100%, derfor er kombinasjonen av Antioxidanter og Spf optimal.

Hvis du allerede har solskader som blir synlige når solen kommer frem, er det veldig viktig å beskytte med høy solfaktor anbefaler Actinica Lotion spf50 og holde huden unna direkte soling. Elixir har også et aktivt serum som reduserer solskader og pigmenteringer. Acticlear Eventone Serum kan brukes daglig (morgen og kveld) også om sommeren. Brukes i kombinasjon med solfaktor for optimal beskyttelse.

Ingredienser du bør være obs på i kombinasjon med sol:
-Glykolsyre
-Salisylsyre
-Retinol (A-vitamin)
-Antibiotica (kan gjøre huden følsom for solen)

Husk at huden fortjener å bli tatt godt vare på -Du skal ha den med deg hele livet!

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hva er Restylane?

Hva er Restylane?

Med Restylane gjør du et trygt valg. HVORFOR VOLUMISERE MED RESTYLANE? Det naturlige volumet i kinnene skaper mykheten og rundheten som er forbundet med et ungt og sunt utseende. Når vi blir eldre, kan vi miste noe av volumet, noe som fører til flatere kinn og slapp...

Hudoppstramming med Exilis

Hudoppstramming med Exilis

Med årene mister huden volum og elastisitet, dette kommer av tapt kollagen. Dette er en helt naturlig del av aldringsprosessen vår, med Exilis kan du forebygge og forbedre hudens kvalitet helt uten kirurgiske inngrep. Exilis gir økt kollagen i huden ved at den...

PRX-T 33

PRX-T 33

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. PRX-T33 inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesielle massasjeteknikk for og optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at produktet ikke...

Share via
Copy link