fbpx

Aktuelt:

Hva er Restylane?

Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, øke volume, forme leppene og framheve konturer.

Med Restylane gjør du et trygt valg.

HVORFOR VOLUMISERE MED RESTYLANE?

Det naturlige volumet i kinnene skaper mykheten og rundheten som er forbundet med et ungt og sunt utseende. Når vi blir eldre, kan vi miste noe av volumet, noe som fører til flatere kinn og slapp hud. Du kan også ha genetiske årsaker, eller dine egne personlige ønsker, for å ønske å tilføre volum eller myke opp ansiktstrekkene dine. Tapt volum forbindes gjerne med at du føler deg trøtt og sliten og at huden føles slapp.

Det å øke volumet med Restylane vil bidra til å føle deg freshere, øke elastisiteten i huden, øke fuktigheten og forynge ansiktet. 

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som volumtap, linjer og rynker begynner å dukke opp. Restylane motvirke dette. 

«Tilfører naturlig volum og gjenoppretter tapt volum forårsaket av aldring.»

Er Restylane noe for meg?

Restylane er den filleren på markedet som er mest lik kroppens egen. Dette er grunnen til at det oppleves svært få reaksjoner ved behandling med disse produktene. Kontakt oss dersom du lurer på om behandlingen passer for deg, eller book direkte på nett her:

Restylane Lene CTA

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre saker

Hudoppstramming med Exilis

Hudoppstramming med Exilis

Med årene mister huden volum og elastisitet, dette kommer av tapt kollagen. Dette er en helt naturlig del av aldringsprosessen vår, med Exilis kan du forebygge og forbedre hudens kvalitet helt uten kirurgiske inngrep. Exilis gir økt kollagen i huden ved at den...

PRX-T 33

PRX-T 33

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. PRX-T33 inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesielle massasjeteknikk for og optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at produktet ikke...

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Hvorfor velge hårfjerning med laser?

Fordeler når man fjerner hår med laser.-Noen opplever inngrodde hår ved voksing eller barbering, dette kan du bli kvitt når du fjerner hår med laser.-Synlige hår i hårsekken vil bli borte.-Irritasjon/kløe kan oppstå av hår og barbering/voksing, fjerner du hår med...

Share via
Copy link