fbpx

Behandling:

Tilpasset hudpleie & ansiktsbehandlinger

En ansiktsbehandling hos oss hjelper huden din få tilbake gløden, samtidig som det er den behagelig opplevelse!

Alle fortjener å skinne!

Nyt en av våre mange ansiktsbehandlinger for å forbedre og styrke huden. Enten du ønsker en komplett pakke for det ultimate resultat, eller om du ønsker en kjapp effektiv behandling – vi har det som passer for deg!

90 min Voya økologisk Signature Algae behandling – Denne revolusjonerende algebehandlingen gir en fantastisk følelse av velvære. Vi starter med å rense huden, for så å peele den med peeling tilpasset din hud. Deretter etterfølges det av en intens VOYA signatur ansiktsmassasje med VOYAs lukseriøse ansiktsolje før vi plasserer en varm algeansiktsmaske, samt levende økologisk alger på ansiktet. Mens du nyter en lett hodebunnsmassasje så utfører algene sin magi.

Dette er crème de la crème av alle ansiktsbehandlinger – den vil øke cellefornyelsen, gjenopplive og mykgjøre tørr og dehydrert hud og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

50 min tilpasset hudpleie – Fantastisk ansiktsbehandling som inneholder grundig rens, peeling og en behagelig ansikt-og nakkemassasje, mens du ligger med en maske tilpasset din hud. Vi avslutter behandlingen med tilpasset serum/ampulle og dagkrem.
Perfekt for deg som ønsker vedlikehold av huden, samt at du ønsker å slappe av og bli skjemt bort en time.

30 min tilpasset hudpleie – Oppfriskende ansiktsbehandling for deg som har hastverk, eller bare trenger vedlikehold. Rens etterfulgt av peeling og maske. Avslutter med tilpasset serum/ampulle og krem.

20 min Get Glowing Voya – En lunsjbehandling for deg som ønsker en rask hudpleie som gir mye glød!
Perfekt behandling å ta i lunsjen eller før du skal ut på noe og ønsker det lille ekstra!

Bestill time

90 minutter VOYA Økologisk Algae Signatur Behandling

1690,-

50 minutter tilpasset hupleie BABOR

1190,-

50 minutter VOYA Økologisk Behandling

1190,-

50 minutter tilpasset hudpleie GUINOT

1190,-

30 minutter tilpasset hudpleie VOYA

890,-

30 minutter tilpasset hudpleie BABOR

890,-

20 minutter Get Glowing VOYA

600,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

PRX-T 33 – Ny revolusjonerende peeling

Hva er PRX-T33? PRX-T33 er en nålefri behandling. Dette er en peeling som inneholder TCA og passer for nesten allehudtyper. Behandlingen utføres med en spesiell massasje-teknikk for å optimalisere effekten av ingrediensene og nå dypere ned i huden. Det unike er at...

SuneKOS Performa

SuneKOS Performa

Naturlig injeksjonsbehandling Vi har fått den nye og forbedrede versjonen av Sunekos! Vi kan skape enda bedre resultat, for nå bruker vi bruker vi litt mer produkt i én behandling. Vi har mange fornøyde kunder som har blitt behandlet med Sunekos 200, og nå har vi...

ONDA – Fettreduksjon og oppstramming av kroppen uten kirurgi

ONDA – Fettreduksjon og oppstramming av kroppen uten kirurgi

Nytenkende teknologi innen oppstramming av hud Fettreduksjon, hudoppstramming, reduksjon av cellulitter. En maskin med helt nytenkende teknologi for oppstramming av kroppen Mikrobølgeteknologi anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger Mikrobølgene...