fbpx

Behandling:

Restylane – volum, fukt & anti-age

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA-filler og regnes som "The Gold Standard" inne denne behandlingskategorien.

The Golden Standard

Restylane er et hyaluronsyreprodukt, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA-filler og regnes som «The Gold Standard» inne denne behandlingskategorien.

Produktene i Restylane-sortimentet er utviklet for å:
– Gi et ungdommelig utseende ved å gjenopprette volum som har gått tapt med alderen.
– Gi et harmonisk utseende ved å forbedre ansiktets form og definisjon.
– Behandle bestemte ansiktspartier; inkludert kinn, munn/nese, lepper og området rundt øynene.
– Friske opp og forbedre hudens tilstand for økt glød og fuktighet.

Nettopp på grunn av det brede sortimentet av Restylane-produkter, kan din behandler sette opp behandlingsprogram skreddersydd til dine behov.

Restylane produseres av legemiddelselskapet Galderma, som er et av verdens største dermatologiske selskap. Produktet er både utviklet og produseres i Sverige. Den var den første hyaluronsyrefilleren på markedet og har vært tilgjengelig for pasienter siden 1996.
Restylane er et trygt valg for deg som pasient.

OBS: Det er 21-års aldersgrense på Restylane Behandlinger

Bestill time

Hyalase

1 000,-

Restylane Vital (kur pr stk)

2 990,-

Restylane liten

2 990,-

Restylane stor

4 200,-

Restylane Vital (1 beh.)

3 490,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

SuneKos 200 Perfect eyes

SuneKos 200 Perfect eyes

Naturlig injeksjonsbehandling Sunekos er en naturlig injeksjonsbehandling der hyaluronsyre, aminosyrer og naturlige ingredienser stimulerer cellene, bidrar til produksjon av kollagen og elastin, gjenoppretter volumtap og motvirker dermed huden aldringsprosess. Sunekos...

ONDA – Fettreduksjon uten kirurgi

ONDA – Fettreduksjon uten kirurgi

Nytenkende teknologi innen oppstramming av hud Fettreduksjon, hudoppstramming, reduserer cellulitter. En maskin med helt nytenkende teknologi for oppstramming av kroppen.Mikrobølgeteknologi anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger.Mikrobølgene...

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

En unik behandling for fukt og løft av hud Produktet injiseres via kun 10 stikk fordelt i ansikt eller hals. Herfra sprees produktet til hele ansiktshuden /halsen.Få stikk medfører minimalt med «nedetid» og blåmerker. Huden forynges ved effektiv elastin- og...

Copy link
Powered by Social Snap