fbpx

Behandling:

Exilis – Hudoppstramming

Trygg og effektiv behandling som bruker høyfrekvente radiobølger til å stimulere og styrke kollagen, reduserer rynker og slapphet.

Unngå sig i ansiktet med hudoppstramming

Etter hvert som vi blir eldre mister vi spent og volum i ansiktet, og huden har lett for å dra seg nedover, få et «sig», fordi vi mister collagen. Huden blir hengende ned, og man føler fort at man ser sliten ut og kanskje til og med eldre ut enn man er, og rynker dannes. Med skin-tightening kan du forebygge og forbedre dette helt uten kirurgiske inngrep.

Exilis har blitt kåret til årets beste maskin innen sitt felt i både England og USA de to siste årene, og har vist utrolig gode dokumenterte resultater.

Behandlingen bør gjentas 4 ganger i løpet av 4-8 ukers periode fra man går i gang med behandlingen. Det er viktig at hele behandlingsplanen fullføres innen 8 uker, og at man venter 6-12 måneder før man starter ny behandling. Dette er fordi collagenet skal ha tid til å bygge seg opp.

Bestill time

Exilis – Panne/Øyner

1950,-

Exilis – Nedre ansikt

1950,-

Exilis – Hals

1950,-

Exilis – Bryst

1950,-

Kontakt oss om du lurer på noe!

På Vital Hudklinikk har vi fokus på resultatorientert hudpleie, hudforbedring og hudhelse. Vi har et team med meget erfarne hudterapeuter og sykepleiere. Alle har jobbet mange år i bransjen og flere i teamet har vært med helt fra klinikken startet for 11 år siden.

Ring oss på:
52 69 70 00

Andre behandlinger

SuneKos 200 Perfect eyes

SuneKos 200 Perfect eyes

Naturlig injeksjonsbehandling Sunekos er en naturlig injeksjonsbehandling der hyaluronsyre, aminosyrer og naturlige ingredienser stimulerer cellene, bidrar til produksjon av kollagen og elastin, gjenoppretter volumtap og motvirker dermed huden aldringsprosess. Sunekos...

ONDA – Fettreduksjon uten kirurgi

ONDA – Fettreduksjon uten kirurgi

Nytenkende teknologi innen oppstramming av hud Fettreduksjon, hudoppstramming, reduserer cellulitter. En maskin med helt nytenkende teknologi for oppstramming av kroppen.Mikrobølgeteknologi anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger.Mikrobølgene...

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

Profhilo – fukt, løft & hudstruktur

En unik behandling for fukt og løft av hud Produktet injiseres via kun 10 stikk fordelt i ansikt eller hals. Herfra sprees produktet til hele ansiktshuden /halsen.Få stikk medfører minimalt med «nedetid» og blåmerker. Huden forynges ved effektiv elastin- og...

Copy link