Tilpasset hudpleie & ansiktsbehandlinger

90 min Voya økologisk Signature Algae behandling - Denne revolusjonerende algebehandlingen gir en fantastisk følelse av velvære. Vi starter med å rense huden, for så å peele den med peeling tilpasset din hud. Deretter etterfølges det av en intens VOYA signatur ansiktsmassasje med VOYAs lukseriøse ansiktsolje før vi plasserer en varm algeansiktsmaske, samt levende økologisk alger på ansiktet. Mens du nyter en lett hodebunnsmassasje så utfører algene sin magi.
Dette er crème de la crème av alle ansiktsbehandlinger – den vil øke cellefornyelsen, gjenopplive og mykgjøre tørr og dehydrert hud og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

50 min tilpasset hudpleie - Fantastisk ansiktsbehandling som inneholder grundig rens, peeling og en behagelig ansikt-og nakkemassasje, mens du ligger med en maske tilpasset din hud. Vi avslutter behandlingen med tilpasset serum/ampulle og dagkrem.
Perfekt for deg som ønsker vedlikehold av huden, samt at du ønsker å slappe av og bli skjemt bort en time.

30 min tilpasset hudpleie - Oppfriskende ansiktsbehandling for deg som har hastverk, eller bare trenger vedlikehold. Rens etterfulgt av peeling og maske. Avslutter med tilpasset serum/ampulle og krem.

20 min Get Glowing Voya - En lunsjbehandling for deg som ønsker en rask hudpleie som gir mye glød!
Perfekt behandling å ta i lunsjen eller før du skal ut på noe og ønsker det lille ekstra!

Book time

Produktene lastes inn...
Vennligst vent
Fikk ikke kontakt med databasen.
Vennligst prøv igjen senere eller kontakt oss.